40.000 downloads en een update verder

april 23, 2015

Goed nieuws voor onze gebruikers: vanaf vandaag is er een verbeterde versie beschikbaar voor de Moet Ik Rennen?-app voor zowel Android als iOS. Updaten maar!

Aanpassingen Android:
Voor Android hebben wij de performance verbeterd, zodat animaties soepeler verlopen. Daarnaast zijn er wat styling foutjes uitgehaald en is de ‘resource’ foutmelding opgelost.
Update: Android

Aanpassingen iOS:
De iPhone-gebruikers onder ons zullen wellicht opgemerkt hebben dat er een GPS foutmelding verscheen in het trajectscherm. Als je gebruik maakte van je huidige locatie, moest je voorheen twee keer op de button drukken om de reisinformatie te verkrijgen. Deze bug is in versie 1.0.5 opgelost en de foutmelding zal vanaf nu niet meer vertoond worden.
Update: iOS

Natuurlijk houdt het hierbij niet op! We zijn constant bezig om de app te optimaliseren en feedback is hierbij van harte welkom. Heb jij tips, opmerkingen of vragen? Mail gerust naar:
hello@moetikrennen.nl

Ook al is er nog genoeg ruimte voor verbetering, we zijn best trots op wat we tot nu toe hebben bereikt. Twee weken na de launch en we zitten op bijna 40.000 downloads! Super! Op naar de 50.000!

Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op Facebook en Twitter!