The day after

april 8, 2015

Gister was een enorm toffe dag voor ons. De dag begon om 06:00 met de mededeling dat we waren goedgekeurd door Apple: we stonden in de App Store! Niet veel later kregen we te horen dat we in de Metro stonden. Andere mediabedrijven begonnen ons vervolgens ook op te merken. We werden benaderd door omroep Max die voor Hallo Nederland een fragment met ons wilde opnemen en we werden genoemd door verschillende radiostations als 3FM, Radio 10 en Q-music. Ook kwamen we voorbij op vele blogs en websites als het AD, iCulture, Android World, POWNED, Balinnn, Frankwatching en Dutchcowboys. We wisten niet wat we meemaakten! Het werd nog gekker toen we op Radio 2, Veronica en 538 live werden geïnterviewd en als grote verrassing voorbijkwamen bij DWDD. Gekkenhuis!

We sloten de dag mooi af met een event waarin wij ons gehele traject hebben gepresenteerd van schoolproject tot aan de launch. Hierin kwamen een aantal mensen aan het woord die zeer betrokken zijn geweest bij ons project.

Een korte samenvatting van de avond:

En weer door:
We hebben dit al vaker tegen onszelf gezegd, maar voor ons begint het nu pas echt. Met de positieve vibes van gister zijn we nu druk bezig om wat bugs te fixen. Voor iOS zal zeer binnenkort een update beschikbaar zijn waarin de GPS foutmelding bij het invullen van je traject niet meer zal plaatsvinden. 

Aan Android wordt momenteel ook hard gewerkt, zodat deze ook soepeler gaat draaien. In samenwerking met Mobowski zijn we dus constant aan het kijken hoe wij de app kunnen blijven verbeteren.

Onze dank is groot aan iedereen die ons gister gesteund heeft! Nogmaals, het was voor ons een onvergetelijke dag. En! We zijn zojuist de 10.000 downloads gepasseerd. Cheers!

giphy_sjampie

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen via Facebook en Twitter